Subvencions del programa de Foment de la Ciència i la Tecnologia (FECYT)

S’ha publicat la convocatòria de Subvencions del programa de Foment de la Cultura Científica i la Innovació (FECYT).

El programa consta de tres línies:

  1. Foment de la cultura científica i la innovació: finançament d’activitats sobre qualsevol temàtica científica dirigides a públic no especialitzat; estudis sobre cultura científica i congressos científics singulars.
  2. Creativitat i vocacions científiques: foment de la creativitat i de les vocacions científiques entre escolars i joves no universitaris; i fires de ciència.
  3. Xarxes de divulgació i comunicació de la ciència i la innovació: promoció i optimització dels recursos divulgatius i potenciar activitats conjuntes.

Aquest any s’han establert algunes novetats, especialment en relació a les orientacions de les línies en funció dels tipus de públic (general i no universitari), amb l’objectiu de reforçar la participació ciutadana i apropar els centres d’investigació a les localitats on s’ubiquen.

El finançament d’aquesta convocatòria és de 3.250.000 EUR, amb un màxim per sol·licitud del 60%. Podeu trobar les bases aquí.

Relacionats:

Programa d’emprenedoria a Vilanova del Camí, finançat amb la convocatòria FECYT 2012 (enllaç)

Pàgina de la convocatòria FECYT 2013 (enllaç).

Si esteu interessats en conèixer més detalls d’aquesta convocatòria, podeu contactar-nos sense cap compromís i us assessorarem en tot allò que ens sigui possible.

 

Contactar

Deja un comentario